<h2>ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ</h2><p>Με ένα τηλεφώνημα στο 2372022280 ή στο 6944737971, ερχόμαστε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να σας μεταφέρουμε στο μέρος που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας μία ξένοιαστη και ευχάριστη μετακίνηση ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας, δίχως ταλαιπωρία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.radiotaxihalkidiki.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ</h2><p>Με ένα τηλεφώνημα στο 2372022280 ή στο 6944737971, ερχόμαστε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να σας μεταφέρουμε στο μέρος που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας μία ξένοιαστη και ευχάριστη μετακίνηση ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας, δίχως ταλαιπωρία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.radiotaxihalkidiki.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ</h2><p>Με ένα τηλεφώνημα στο 2372022280 ή στο 6944737971, ερχόμαστε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να σας μεταφέρουμε στο μέρος που επιθυμείτε, προσφέροντάς σας μία ξένοιαστη και ευχάριστη μετακίνηση ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας, δίχως ταλαιπωρία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.radiotaxihalkidiki.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 
Εκδρομές
Ραδιοταξί Χαλκιδικής - Μεταφορές με Ταξί Μακεδονία

Η Χαλκιδική είναι από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας. Πρόκειται για ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν ένα ωραίο μέρος για διακοπές στη θάλασσα και διαθέτει πολλά αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε σίγουρα. 
 
Γνωρίστε μαζί μας όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τις ομορφότερες παραλίες τις Χαλκιδικής.
 
Η επιχείρησή μας “Ραδιοταξί Τσιούκας Αστέριος” η οποία εδρεύει στη Χαλκιδική, αναλαμβάνει τις εκδρομές σας καθημερινά σε όλες τις τοποθεσίες της Χαλκιδικής και τις Μακεδονίας, όπως την Ιερισσό, την Ουρανούπολη (Άγιο Όρος), την Συθωνία, την Κασσάνδρα, την Αρναία κ.α.


 Ιερισσός
Η Ιερισσός γνωστή και ως Αρχαία Άκανθος είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής έχοντας πλούσια ιστορική κληρονομιά. Σώζονται μέχρι και σήμερα ερείπια του τείχους της αρχαίας πόλης, άκρως εντυπωσιακά και άξια θαυμασμού.
 
Διαθέτει τρεις αρχαιολογικούς χώρους όπως είναι ο πύργος της Κρούνας έξω από την Ιερισσό, από την πάνω μεριά του λιμανιού βρίσκεται η τοποθεσία της αρχαίας πόλης της Ακάνθου  η οποία υπήρχε από το 7ο αιώνα και ακόμη και σήμερα έχουν σωθεί κάποια κομμάτια από τα τείχη της, ενώ τέλος υπάρχει στο κέντρο της πόλης ένας εκθεσιακός χώρος όπου παρατίθεται ένα κομμάτι από το αρχαίο νεκροταφείο της Ακάνθου.
 
Τέλος, από το λιμάνι της Ιερισσού πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το Άγιο όρος, ενώ παράλληλα υπάρχουν σκάφη που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στα γύρω νησιά.


 Ουρανούπολη - Άγιο Όρος
Η Ουρανούπολη μπορεί να είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος στον οποίο φθάνει ο επισκέπτης που σκοπεύει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, αλλά το όνομά της δεν το οφείλει στο γεγονός ότι αποτελεί την πύλη προς τη μοναστική πολιτεία. Πήρε το όνομά της από την αλεξανδρινή πόλη που ίδρυσε το 315 π.Χ ο Αλέξαρχος, ο γιός του Αντιπάτρου και αδελφός του Κασσάνδρου.
 
Το σημαντικότερο αξιοθέατο της Ουρανούπολης είναι ο Βυζαντινός Πύργος που δεσπόζει επιβλητικός κι αγέρωχος για αιώνες στο κέντρο του χωριού. Πρόκειται για κτίσμα, το οποίο προοριζόταν για προστασία του μετοχιού και δημιουργήθηκε το 14ο αιώνα και αναπαλαιώθηκε το 19ο αιώνα.
 
Από την Ουρανούπολη μπορούμε να εισέλθουμε στο Αγίου Όρους. Εάν πρόκειται για άνδρα η επίσκεψη περιλαμβάνει περιήγηση στις διάφορες μονές, εάν πρόκειται για γυναίκα η επαφή με τον Άθωνα είναι μόνο οπτική. 
 
Θα επισκεφτούμε την περιοχή των ναυπηγείων, τα οποία έχουν διατηρήσει κατά το περισσότερο τον παλαιό χαρακτήρα τους αλλά και το αμφιθέατρο στερεοσκοπικών προβολών, όπου μέσω του τρισδιάστατου οδοιπορικού θα γνωρίσουμε την θαυμαστή πραγματικότητα του Άγιου Όρους, καθώς και τη μαγεία του βυθού σε τρισδιάστατες ταινίες.


 Σιθωνία
Η Σιθωνία είναι χερσόνησος του νομού Χαλκιδικής και αποτελεί την λεγόμενη μεσαία χερσόνησο από τις τρεις του νομού. Η χερσόνησος της Σιθωνίας χαρακτηρίζεται από γραφικές περιοχές με έντονο ανάγλυφο και τις οργανωμένες ή απομονωμένες παραλίες της, καθώς και δάση πεύκου που χαρακτηρίζουν το τοπίο της.
 
Ανάμεσα στα πολλά μέρη της Σιθωνίας, είναι η αρχαία πόλη, το κάστρο και η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Τορώνη, οι ανεμόμυλοι στη Συκιά και η εκκλησία του 16ου αιώνα στη Νικήτη. 


 Κασσάνδρα
Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής. Είναι ένα από τα πιο φημισμένα μέρη στην Χαλκιδική με ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη, έχοντας να επιδείξει πάρα πολλά όσον αφορά τον πολιτιστικό και τον τουριστικό τομέα.
 
Είναι ένας παραδεισένιος κόσμος, με ατέλειωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλαζοπράσινη θάλασσα. Οι όμορφες τοποθεσίες μοιάζουν σαν κανείς να μην έχει πατήσει στο αγνό τους έδαφος, με την πυκνή βλάστηση και τα διαφανή νερά να κατευθύνονται προς μια μεγαλειώδη ένωση. Αρναία
Η Αρναία, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Χολομώντα στα 600 μέτρα υψόμετρο, είναι ένας από τους πιο όμορφους οικισμούς της ορεινής Χαλκιδικής. Διαθέτει μια πλειάδα κτιρίων που έχουν χαρακτηριστεί ως διατηρητέα - έργα τέχνης και παραδοσιακά όπου θα σας ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή.
 
Μπορούμε να επισκεφτούμε το ιστορικό και λαογραφικό μουσείο της Αρναίας όπου θα δούμε την έκθεση παλαιών αγροτικών εργαλείων, εξοπλισμού και σκευών για την παρασκευή του ψωμιού, ειδών μελισσοκομικής, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου και πολλά ακόμα.

Τα ταξί μας είναι τελευταίας τεχνολογίας (BMW Σειρά 5 - Mercedes) ώστε η μεταφορά σας να είναι ευχάριστη και δίχως ταλαιπωρία. Οι έμπειροι και ντόπιοι οδηγεί μας θα σας ξεναγήσουν στα ομορφότερα μέρη της Χαλκιδικής και θα είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.

Θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης σε όλα τα μέρη του τόπου μου, με ασφάλεια, άνεση και σε οικονομικές τιμές. 
 
Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, πολυτέλεια και διακριτικότητα.

Στόχος μας είναι η επιχείρησή μας να γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας μεταφοράς με ταξί, και συγχρόνως να προσφέρουμε μέρα με την ημέρα ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες μας.

Ραδιοταξί Χαλκιδικής - Μεταφορές με Ταξί
Χαλκιδική
Κιν: 6944737971 Τηλ: 2372022280